Jump to content

Dr0GatwL

Gold Members
 • Content Count

  410
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Dr0GatwL last won the day on October 19

Dr0GatwL had the most liked content!

About Dr0GatwL

 • Rank
  Premium # GLOBALSTRIKE
 • Birthday 04/23/1872

Contact Methods

 • AIM
  In Mouse

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Gagici

Recent Profile Visitors

281 profile views
 1. Dr0GatwL

  Discutii Libere !

  Salutare
 2. Dr0GatwL

  [Prezentare] Dr0GatwL

  Nick cs: Dr0gatwL Nume: Tudor Varsta: 15 Localitate: Iasi Jocuri preferate: Cs 1.6 De la cine ai aflat de NORD: Prin intermediul formului :)) Poza(nu este obligatoriu): fb daca e
 3. Dr0GatwL

  Reclamatie Soz

  Termina-ti-o toti,asteptati decizia unui fondator.Altfel veti fi sanctionati.
 4. Dr0GatwL

  [Happy Hour] - Editia 11

  Salut şi bine v-am găsit la a 11-a ediţie în cadrul competiţiei Happy Hour. → În această ediţie veţi posta poze cu "Submarin". → Poza care strânge cele mai multe like-uri va fi recompensată cu 10 puncte. → Aveţi voie doar o singură poză / ediţie. → Ediţia va fi deschisă 48h, după care voi anunţa câştigătorul. → Postaţi poze cât mai clare şi nu în mărimi foarte mici. Cine este prins că cerşeşte like-uri riscă descalificare!
 5. Dr0GatwL

  [Happy Hour] Editia #10

  Winner
 6. Dr0GatwL

  [Guess My Age] - Editia #6

  Salut şi bine v-am găsit la ediția cu numarul #6 in cadrul concursului Guess My Age. → În această ediţie va trebui sa ghiciti ce vârstă are personajul din poza de mai jos. → Aveţi voie doar un singur reply / ediţie. → Primul/prima care ghiceste ce vârstă are personajul primește 10 P, iar restul care câștigă 5P. → Ediţia va fi deschisă 48h, după care voi anunţa câştigătorul. Imagine:
 7. Dr0GatwL

  [Guess My Age] - Editia #5

  42 ani
 8. Ce ai face daca maine ar fi sfarsitul lumii? Winner:10 puncte
 9. Dr0GatwL

  [Premii]

  1. Pentru 100 de puncte Semnatura sau Avatar . 2. Pentru 250 Member title dorit de 2 ori pe lună. 3. Pentru 300 de puncte "Premium" o săptămână. 4. Pentru 350 de puncte ''Premium'' 2 săptămâni. 5. Pentru 400 de puncte Moderator pe forum permanent. 6. Pentru 700 de puncte Premium permanent. 7. Pentru 1000 de puncte Super-Moderator 30 zile. PM-u va fi trimis cu un model: Numele tau: Punctele pe care le ai: Serviciu: Punctele pe care le costă serviciul: Puncte care iti raman: ATENȚIE!!! Pentru a face o tranzacție trimiteții pm lui @Dr0GatwL
 10. Dr0GatwL

  [Clasament]

 11. →Organizatorul are voie să posteze o singură ediție o data la 2 zile. → Orice membru al comunității poate posta în acel topic, în limita bunului simț. → Raspunsul cu cele mai multe like-uri va castiga. Organizatorul are voie sa dea like,iar in cazul in care 2 postari au acelasi numar de like-uri are voie sa aleaga. → Toate temele sunt realizate după gustul organizatorilor. → Nu se fac teme ce susțin tenta sexuală, rasismul, ș.a.m.p. → Verificați răspunsurile din topic înainte de a posta, să nu faceți dublu-post. → Nu scrieti raspunsuri identice cu a altor persoane! Se pedepseste cu warn ! →Castigatorul este recompensat cu 10 puncte! → Organizatorul official al editiei este: @Dr0GatwL , pentru orice problema/intrebare trimiteti-i un PM.
 12. Dr0GatwL

  [Happy Hour] Editia #10

  Salut şi bine v-am găsit la a 10-a ediţie în cadrul competiţiei Happy Hour. → În această ediţie veţi posta poze cu "Musca". → Poza care strânge cele mai multe like-uri va fi recompensată cu 10 puncte. → Aveţi voie doar o singură poză / ediţie. → Ediţia va fi deschisă 48h, după care voi anunţa câştigătorul. → Postaţi poze cât mai clare şi nu în mărimi foarte mici. Cine este prins că cerşeşte like-uri riscă descalificare!
 13. Dr0GatwL

  [Guess Who] - Editia #11

  Bine v-am găsit la o nouă ediţie din Guess Who. Punctajul acestei ediţii oferit câştigătorilor va fi de 10 puncte. În acestă ediţie indiciile sunt următoarele: Actriță engleză.
 14. Dr0GatwL

  [Guess My Age] - Editia #5

  Salut şi bine v-am găsit la ediția cu numarul #5 in cadrul concursului Guess My Age. → În această ediţie va trebui sa ghiciti ce vârstă are personajul din poza de mai jos. → Aveţi voie doar un singur reply / ediţie. → Primul/prima care ghiceste ce vârstă are personajul primește 10 P, iar restul care câștigă 5P. → Ediţia va fi deschisă 48h, după care voi anunţa câştigătorul. Imagine:
×