Jump to content
[GS] Powered - Beneficii & Achiziționare Read more... ×
 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE

  1. Zona administrativă

   Zona destinată în special persoanelor care dețin un grad în cadrul comunității, precum și celor care doresc să se alăture.
   Recomandăm vizitarea secțiunii "Anunțuri Administrative" pentru a fi la curent cu eventualele schimbări ce vor avea loc.

   201
   posts
  2. Dezvoltare Utilizatori

   În această secțiune sunt incluse modificările la contul dvs .; prezentările membrilor forumului, reclamațiile asupra celor care încalcă regulile, precum și aplicațiile făcute de utilizatori pentru a intra în personal.

   2,440
   posts
  3. Asistență server

   În cadrul acestei categorii, puteți aplica pentru afilierea serverului dvs., în comunitatea GlobalStStrike, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau serverul tău.

   223
   posts
 2. SERVERE ONLINE

  1. 548
   posts
  2. Servere Publice # Counter-Strike 1.6

   Serverele din această categorie beneficiază de gratuitatea comunității (DNS, Categorii etc.)

   2,784
   posts
  3. Servere Publice # Counter-Strike GO

   Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, etc.)

   • No posts here yet
  4. Servere Publice # San Andreas Multi Player

   Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, etc.)

   10
   posts
 3. PROIECTE COMUNITARE

  1. 171
   posts
  2. Concursuri & Evenimente

   Secţiunea dedicată concursurilor sau evenimentelor între membrii, având câte o listă cu premii pe care le poţi cumpăra cu punctele acumulate în ediţii anterioare.

   144
   posts
 4. CATEGORIA GENERALĂ

  1. Design Grafic

   Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

   2,143
   posts
  2. Socializare

   Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat dar și mini joculețe în interiorul topicurilor.

   8,516
   posts
  3. Gaming Zone, Tehnologie & Multimedia

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   3,560
   posts
  4. Magazin Virtual

   Vrei să vinzi / cumperi / schimbi ceva și nu reușești? Nu garantăm vinderea sau cumpărarea imediată a produsului ! Și nu ne asumăm vina pentru o eventuală țeapă primită ! Tot ceea ce vă putem oferii este un intermediar de încredere.

   77
   posts
×